Испания е позиционирана като първа луксозна глобална дестинация, избрана за пътуване

...
Испания е позиционирана като първа луксозна глобална дестинация, избрана за пътуване
Коментари Харесай

Испания на върха на любимите дестинации в света за луксозен туризъм

Испания е позиционирана като първа луксозна световна дестинация, определена за пътешестване през 2024 година съгласно изследване, направено от интернационалния справочник Condé Nast Johansens. Това от своя страна подсигурява, че насладата от гастрономията, както и уелнес процедурите, са измежду целите за този вид пътешестване, чийто междинен разход на пътешестване е към 8000 евро, написа elEconomista.es. 

Международното туристическо изследване „ Луксозни ваканционни привички 2024 година “ слага Испания на върха на обичаните дестинации в света за луксозния туризъм, изпреварвайки страни като Франция, Италия, Гърция и Съединените щати.

Почти една трета от интервюираните споделят, че имат намерение да подхващат първокласно пътешестване три или четири пъти годишно, като предпочитат слабите туристически сезони. 44% удостоверяват, че ще пътуват през септември, по отношение на 29%, които ще го създадат през юни, или 27% през май. 45% чакат да прекарат три до шест нощувки надалеч от вкъщи, до момента в който 32% споделят, че пътуването им може да продължи сред седем и девет нощувки. 27% ще вършат туристически бягства единствено през уикенда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР